Terug

Volg Shownieuws

Zo gaat het met Krista na heftige Expeditie-EXIT

Nieuws

13 nov 2023, 20:37

Kijkers van Expeditie Robinson wisten zondagavond niet wat ze zagen toen de eilandraad compleet uit hand liep. In Back2Base gaat Geraldine Kemper elke week langs bij een verliezer van het programma. Deze week vraagt ze hoe het gaat met Krista na de heftige exit.

Ondanks dat Krista al een tijdje niet zo lekker in de groep lag, was het voor het Sekszusje toch een heuse shock dat ze er uit werd gestemd. "Ik wilde graag geloven dat wat Radmilo tegen mij zei ook echt klopte", licht Krista het weglopen tijdens de Eilandraad toe. "Ik kwam uit een hoge intensiteit door alles wat er tussen mij en Maxim was gebeurd die afgelopen dagen." Ze legt uit dat ze Radmilo juist had weggestuurd 'omdat hij zo duidelijk aangaf dat hij naar huis wilde'.

Niet eerlijk

Even schoot het door het hoofd van Krista dat Radmilo niet eerlijk was over zijn uitspraken. Ze deelde dit met teamgenoot Ilse, die wel van het plan wist om Krista eruit te stemmen. "Radmilo zei dat het niet persoonlijk was, maar het was wél persoonlijk."

Slapeloze nachten

Alle boosheid op Radmilo en Maxim heeft Krista slapeloze nachten bezorgd. "Ik verloor een beetje de realiteit." De situatie heeft ze nooit meer bijgelegd met Radmilo en Maxim. Vrienden met Willem is zo overigens nog wel.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.