Terug

Volg Shownieuws

Fans Jan Dulles blij na vrolijke foto met zoontje

Fans Jan Dulles blij na vrolijke foto met zoontje

Nieuws

20 jan 2021, 16:14

Jan Dulles heeft voor het eerst sinds het overlijden van zijn dochtertje Donna weer een foto geplaatst met zoon James. Op Instagram zijn fans erg blij om eindelijk weer een vrolijk kiekje van de zanger te zien...

"James heeft een gitaar gekregen", schrijft de Volendammer bij de onderstaande foto. "Hij kan hem al bijna zo goed vasthouden als ome Japie en ome Kees. Als ie er nou ook nog zo goed op leert spelen..."

"Fijn die glimlach", schrijft een fan van Jan. Anderen lijken de opvolger van haar idool zelfs al te hebben gevonden. "De nieuwe J als jullie met pensioen gaan!" schrijft iemand bijvoorbeeld.

Eerste reactie

De zanger heeft vorige week voor het eerst gereageerd op het hartverscheurende nieuws van ruim drie weken geleden. Toen maakte hij bekend dat zijn drie maanden oude dochtertje Donna is overleden.

In een Instagram Live-gesprek met Typhoon vertelde Jan voor het eerst openhartig over het tragische verlies: "Ehm, ja dat is heel moeilijk om uit te leggen in een korte quote. Want, dat is heel moeilijk. Het is moeilijk en het leven gaat gewoon verder en er zit een hele grote bak verdriet, die is de hele tijd dichtbij. Zo moet je het een beetje zien."

Hij vervolgde: "En tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel nog een beetje op te pakken en zien we vrienden en familie en hebben we toch nog leuke momenten, maar we gaan het nooit meer vergeten."

Het hele gesprek is hieronder terug te luisteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.