Terug

Volg Shownieuws

Jan Dulles over verlies dochtertje: 'Een grote bak verdriet'

Jan Dulles over verlies dochtertje: 'Een grote bak verdriet'

Nieuws

12 jan 2021, 17:01

Zanger Jan Dulles heeft dinsdagmiddag voor het eerst gereageerd op het hartverscheurende nieuws van ruim drie weken geleden. Toen maakte hij bekend dat zijn drie maanden oude dochtertje Donna is overleden.

In een Instagram Live-gesprek met Typhoon vertelt Jan voor het eerst openhartig over het tragische verlies: "Ehm, ja dat is heel moeilijk om uit te leggen in een korte quote. Want, dat is heel moeilijk. Het is moeilijk en het leven gaat gewoon verder en er zit een hele grote bak verdriet, die is de hele tijd dichtbij. Zo moet je het een beetje zien."

Hij vervolgt: "En tussen alle verdrietige momenten door probeer je de boel nog een beetje op te pakken en zien we vrienden en familie en hebben toch nog leuke momenten, maar we gaan het nooit meer vergeten."

Typhoon vertelt dat veel mensen zijn geraakt toen het nieuws naar buiten kwam: "De wereld is geschokt. Er zijn geen woorden voor. Superfijn dat jij en de jongens (3JS, red.) weer in ieder geval in de studio zijn."

Het is de eerste keer dat Jan er zo uitgebreid over vertelt: "Ja, dit is inderdaad de eerste keer dat ik weer van me laat horen. Ik heb nog niks op social gezet omdat ik niet weet waar ik moet beginnen. Een kort bericht is te kort en voor een lang bericht heb ik geen fut. Ik heb wel het idee dat veel mensen zich afvragen hoe het met me gaat, daarom dacht ik van: 'We laten dit interview maar gewoon doorgaan en dan begin ik weer ergens mee.'"

De woorden van Jan zorgen voor een brok in de keel van Typhoon. Hij weet bijna niet wat hij moet zeggen. "Ik vind het zo fijn en zo moedig en dank je wel dat je juist hier vandaag voor De Tuin Van er weer bent. Ik kan me er niks bij voorstellen. Dat zeg ik je eerlijk. Alleen maar heel veel liefde en ik zie in de feed dat mensen zoveel liefde, respect en hartjes geven. En veel sterkte, noem maar op."

De zanger van de 3JS vindt alle steun ook erg fijn: "Super lief. Ik denk dat ik wel honderdduizenden berichten heb gekregen, dus bij deze, dankjewel aan al die mensen."

Het hele gesprek is hieronder terug te luisteren.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.