Terug

Volg Shownieuws

Fans versteld van Patty's make-uploze uiterlijk

Nieuws

19 aug 2024, 08:18

Patty Brard geniet momenteel volop van het zonnige Ibiza, maar met een duidelijke boodschap: ze duldt geen gezeik. De 69-jarige tv-persoonlijkheid deelt via Instagram een stralende foto van zichzelf in een badpak, zonder een spoortje make-up op. En dat ze zonder make-up schittert, is overduidelijk.

Patty straalt van oor tot oor en lijkt zich bijzonder lekker in haar vel te voelen. Fans van Patty zijn behoorlijk onder de indruk. Zo schrijft één van hen: "Mooi zo als je bent, met of zonder make up. Overal schijt aan, Topper ben je." Ook over het lichaam van Patty wordt veel geschreven. "Wat zie je er goed uit! Wat een prachtlijf... Hoe doe je dat?! Ik ben ontzettend blij dat je zo happy bent", schrijft één van haar volgers.

Een van de redenen dat Patty zo straalt, is haar persoonlijke leven dat momenteel op rolletjes loopt. Haar dochter, Priscilla, gaat binnenkort trouwen, en dat zorgt voor extra glans in Patty’s leven. De band tussen moeder en dochter is de laatste jaren sterker dan ooit, wat het aankomende huwelijk nog specialer maakt.

Patty zal tijdens de ceremonie zelfs een bijzondere rol vervullen: ze is gevraagd om te fungeren als Buitengewoon Ambtenaar van de Burgerlijke Stand (Babs) en zal haar dochter en aanstaande schoonzoon in de echt verbinden. Een eervolle taak die Patty met trots en liefde zal vervullen.

Met deze foto op Ibiza en de heerlijke momenten die in het vooruitzicht liggen, laat Patty zien dat ze volop van het leven geniet.

70 jaar

Volgend jaar viert Patty haar zeventigste verjaardag. Dit laat ze zeker niet zomaar voorbij gaan. Patty gaat haar verjaardag vieren in de Ziggo Dome. Meer hierover zie je in onderstaande video.

Patty Brard gaat haar 70ste verjaardag vieren in de Ziggo Dome
5:08
Patty Brard gaat haar 70ste verjaardag vieren in de Ziggo Dome

Patty's Panter Party vindt plaats op 14 maart 2025. Patty viert haar verjaardag uiteraard niet alleen. Meerdere vrienden komen langs tijdens de show in de Ziggo Dome, zoals Roxeanne Hazes en Anita Meyer.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.