Terug

Volg Shownieuws

Fantastisch nieuws voor fans Kelly Clarkson

Nieuws

26 mrt 2023, 22:40

Kelly Clarkson brengt binnenkort een nieuw album uit genaamd Chemistry. Dat heeft de 40-jarige Amerikaanse zangeres zondag bekendgemaakt in een video op Twitter.

"Het is officieel tijd om jullie te vertellen dat ik bijna drie jaar aan dit project heb gewerkt. Ik wist niet zeker of ik het zou uitbrengen, maar dat ga ik doen. Het album heet Chemistry."

Ze wilde een naam voor het album vinden die "alles" beschreef. "Chemistry kan een geweldig, sexy, cool, leuk iets zijn. Maar het kan ook heel slecht voor je zijn. Dat is waarom het Chemistry heet, dat leek me de perfecte naam voor het hele album, dat snel uitkomt." Muziek van het album komt al eerder uit, volgens Clarkson "heel snel". "Ik ben nerveus, maar ik heb er zin in."

Kelly Clarkson covert Arcade van Duncan Laurence
1:47
Kelly Clarkson covert Arcade van Duncan Laurence

Clarkson wist in 2002 de talentenjacht American Idol te winnen. De zanges bracht in 2003 haar debuutalbum uit, genaamd Thankful. In totaal heeft de zangeres negen studioalbums uitgebracht, waarvan When Christmas Comes Around... (2021) het laatste was.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.