Terug

Volg Shownieuws

Fantastische stap voor Anna Nooshin: 'Ben in shock'

Nieuws

13 jan 2024, 14:51

Het is een geweldige dag voor Anna Nooshin, die in verwachting is van haar eerste kindje (zie video). Vol trots laat zij weten dat ze haar rijbewijs in de pocket heeft.

Anna plaatst een video op haar Instagram met haar rijinstructeur. Ze kan het goede nieuws nog niet helemaal geloven. "Ik ben in shock", schrijft ze. "Als je me langer volgt, weet je hoeveel moeite ik heb gehad met dit traject. Zo vaak gezakt, zo vaak gedacht CBR stik erin. Maar we hebben hem!"

De influencer weet uit eigen ervaring dat het geen makkie is om 'm te halen en heeft daarom een boodschap voor haar volgers. "Mocht je ook al meerdere keren zijn gezakt: niet opgeven. Het voelt heeeeel goed om nu nooit meer op dat k*t CBR te hoeven komen. Het gevoel is het waard, trust me."

De tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Eerste kindje

Anna Nooshin en Thijs Boermans maakten in augustus bekend dat ze hun eerste kindje verwachten. Inmiddels is Anna al een aantal maanden zwanger en genoten de twee onlangs van een heuse "babymoon". Bekijk in de video hieronder hoe Thijs reageerde op de zwangerschap.

Thijs Boermans openhartig over relatie met zwangere Anna Nooshin
0:45
Thijs Boermans openhartig over relatie met zwangere Anna Nooshin

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.