Terug

Volg Shownieuws

Thijs Boermans openhartig over gedrag zwangere Anna Nooshin

Nieuws

24 sep 2023, 16:45

Thijs Boermans is tijdens de zwangerschap van zijn vriendin Anna Nooshin (zie video) zoekende naar hoe hij zich het beste kan gedragen deze periode. In de podcast Borrelpraat praat hij hier openhartig over met zijn vriend Niels Oosthoek.

Thijs laat in de podcast weten dat hij "een beetje hulp" nodig heeft. "Ik ben een beetje een weg aan het zoeken naar wat mijn functie nou eigenlijk is tijdens een zwangerschap." Volgens hem zijn de verhoudingen in zijn relatie helemaal veranderd. "Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat als de vrouw de baby aan het maken is, jij helemaal niks te zeggen hebt. Maar waar vinden we daar de balans in Niels?"

Thijs weet inmiddels wel al dat hij zijn liefje na een slechte nachtrust met rust moet laten. "Als zij nou slecht heeft geslapen, dan moet ik bijvoorbeeld nu niet te veel gaan praten. Dan moet ik er voor zorgen dat ik alleen ontbijt maak en dan moet ik gewoon weg zijn. Gaan trainen of zo." Als Anna wel een goede nachtrust heeft gehad, dan heeft de acteur "meer beweegruimte". "Maar als ik heb gesnurkt in de nacht, dan krijg ik het al te horen. Het gaat zo ver dat ik soms ook denk: oh, ik moet niet te hard snurken of ademen. Misschien adem ik wel te hard." 

De acteur weet vooral dat hij zijn vriendin niet tot last moet zijn tijdens deze hele zwangerschap. "Want dat is op dit moment het enige wat ik ben: een last." 

Thijs staat tijdens de zwangerschap van Anna voor een aantal dilemma's. "Misschien is het zelfs beter als ik voorstel dat ik terugkom op het moment dat ze dat graag wil, maar dat wil ze ook niet." Hij moet er namelijk wel "de hele tijd zijn", vindt Anna zelf.

Thijs moest onlangs ook afscheid nemen van zijn favoriete parfum. Deze wil zijn vriendin namelijk sinds de zwangerschap niet meer ruiken. "Nu draag ik al een maand of drie geen parfum. (...) Mijn eigen ritueeltjes lopen totaal over hoop. Ik denk: laat me ook niet in de badkamer zijn als zij haar dingetjes moet doen. Voordat ik zomaar een la ongevraagd open ga doen om een wattenstaafje te pakken of zo. Dan krijg ik dat te horen."

Om deze periode zo goed mogelijk door te komen, heeft de acteur inmiddels een boekje aangeschaft om zich in te lezen. "Zwangerschap Voor Mannen", heet het. "Ik voel me zo treurig", aldus Thijs grappend. In de tussentijd kijkt hij vooral uit naar het tweede trimester. Want deze schijnt volgens het boekje beter te zijn. "Dan kan je de gelukkigste partner hebben die er is. Daar hoop ik echt op."

Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.