Terug

Volg Shownieuws

Feestelijke dag voor familie Doornbos

Nieuws

29 dec 2021, 10:43

Het is woensdag een feestelijke dag voor Robert Doornbos en zijn aanstaande vrouw Chantal Bles. Hun dochter viert namelijk haar zesde verjaardag.

Op deze feestelijke dag voor het gezin deelt papa Robert op zijn eigen Instagram-pagina zoetsappige foto's van de jarige Jada.

En de felicitaties vliegen dan ook in het rond. Onder meer Bridget Maasland, Ronald Molendijk, Nicolette van Dam en Chantal Janzen feliciteren Robert met Jada's zesde verjaardag. In de video bovenaan deze pagina is overigens te zien dat de familie op Jada's verjaardag lekker de zon heeft opgezocht!

Ook de trotse Chantal Bles staat op haar persoonlijke Instagram-pagina stil bij het mooie moment. Ze schrijft onder meer. "Lief bijzonder krachtig prinsesje van ons, Hieperdepiep hoeraaaađŸ„łđŸŒˆ"

Heftig

Voor Robert en Chantal was 2018 een donkere periode in hun leven. De toen tweejarige Jada had een grote tumor met uitzaaiingen en werd behandeld in het Prinses Måxima Centrum in Utrecht. Chantal vertelde in 2018 aan Shownieuws over de heftige tijd die ze met haar gezin doormaakte. Dat is te zien in de video hieronder.

Dochtertje (2) Chantal Bles en Robert Doornbos heeft grote tumor met uitzaaiingen
1:33
Dochtertje (2) Chantal Bles en Robert Doornbos heeft grote tumor met uitzaaiingen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.