Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: Chantal Bles ten huwelijk gevraagd

Nieuws

27 dec 2021, 11:35

Chantal Bles heeft een onvergetelijke kerst beleefd! Ze is ten huwelijk gevraagd door haar vriend Robert Doornbos.

Chantal is door het dolle heen en deelt het huwelijksaanzoek op Instagram. Zo schrijft ze bij de beelden: "I said YES 💍❤️💫 Dit was niet zomaar een kerst. Een kerst waarin we weer een mijlpaal hebben bereikt met Jada haar gezondheid🌈 en dat hebben wij bezegeld met een verloving!!! En wat voor een! Met een klein gedeelte van onze familie en Edsilia Rombley als kers op de taart!🤩

Voor degene die ons al lang kennen, weten dat we 10 jaar terug ook zijn verloofd maar dat wij door alle tegenslagen nooit getrouwd zijn. Nu opnieuw en met een ontzettend sterk gevoel stappen we 2022 in met alleen maar mooie vooruitzichten ❤️🙏🏼 in voor en tegenspoed hebben wij bewezen dat we voor elkaar gemaakt zijn. Dat nu mijn meisjesdroom gaat uitkomen is een bekroning op alles wat we hebben samen! En dat is veel, heel veel om dankbaar voor te zijn ❤️ Whaaaaaaaa we gaan trouwen!!!! #wedding2022."

Chantal vertelde eerder aan Shownieuws over de heftige tijd die ze met haar gezin doormaakt en dat is te zien in de video bovenaan de pagina.

In 2018 werd bij haar dochter Jada een grote niertumor met uitzaaiingen ontdekt. Een zware behandeling volgde. Chantal hield haar volgers op de hoogte tijdens dit moeilijke traject. Inmiddels is Jada helemaal schoon verklaard.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.