Terug

Volg Shownieuws

Feestelijke dag voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda

Nieuws

17 feb 2023, 13:50

Een feestelijke dag voor Jim Bakkum en Bettina Holwerda. Bettina is namelijk jarig, dit deelt ze vrijdag op haar Instagram.

"Wat heb ik een geluk" begint Bettina haar post. "Want deze chaos hier, mag ik mijn leven noemen. Een man die op zolder slaapt ‘want ik moet er om een bepaalde reden heel vroeg uit en wil niet dat je wakker van me wordt. Kinderstemmetjes die ‘fluisterend’ de trap op komen en vervolgens in chaotisch zingen uitbarsten."

Kinderen

De vrouw van Jim Bakkum schrijft dat ze vindt dat het mooi is om het leven te vieren doormiddel van je verjaardag. Ook quote ze haar middelste kind: "In m’n klas dachten ze dat je 28 was, maar wel met make-up op."

Reacties

Bettina krijgt een hoop felicitaties. Haar man Jim schrijft: "En een HelloFresh pakket als cadeau! Wat wil je nog meer!". Ook een hoop collega BN'ers feliciteren Bettina met haar 44ste verjaardag. Onder andere Bridget Maasland, Annemarie Keizer en Shelly Sterk feliciteren haar.

Gezinsuitbreiding

Jim en Bettina zijn gelukkige ouders van drie kinderen. Laatst kreeg het gezin nog meer uitbreiding. Bekijk gauw de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.