Terug

Volg Shownieuws

Festival Defqon.1 gaat ook dit jaar niet door

Festival Defqon.1 gaat ook dit jaar niet door

Nieuws

15 feb 2021, 23:06

Defqon.1, het grootste dance-evenement van Nederland, kan ook dit jaar niet plaatsvinden vanwege de coronacrisis. Het hardstyle-festival wordt verplaatst naar het laatste weekend van juni 2022, meldt organisator Q-Dance maandag.

Het festival in Biddinghuizen werd vorig jaar al verplaatst naar juni dit jaar. De organisatie, die vorig jaar wel met een digitale editie kwam, had goede hoop voor 2021. "De afgelopen zes maanden hebben we er alles aan gedaan om deze uitkomst te vermijden, maar het bleek simpelweg onmogelijk te zijn", zegt Q-Dance.

De organisatie is ervan overtuigd dat het volgend jaar wel gaat lukken. Die editie moet de "grootste, meest gewaagde en krachtigste" ooit worden. Q-Dance hoopt dat mensen hun kaartjes vasthouden voor 2022. Wel kan een voucher of restitutie worden aangevraagd.

In 2019 kwamen er op de zeventiende editie van Defqon.1 78.000 danceliefhebbers af. Het was de best bezochte editie ooit.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.