Terug

Volg Shownieuws

Fidan en Renze snakken naar nieuw seizoen De Vooravond

Fidan en Renze snakken naar nieuw seizoen De Vooravond

Nieuws

13 feb 2021, 09:25

Renze Klamer en Fidan Ekiz zijn maandag na drieënhalve maand afwezigheid terug op de buis met een tweede seizoen van De Vooravond. De twee hebben de rush van het programma gemist en hebben zin om zich weer onder te dompelen in de actualiteit, zeggen ze in gesprek met het ANP.

In de nieuwe reeks, die dit keer vijftien weken duurt, zetten Renze en Fidan de gezette toon van vorig jaar voort. "Er zijn genoeg dingen waarin we allebei nog kunnen groeien", reflecteert Renze. "Maar we hebben een sfeer neergezet die voor velen best wel herkenbaar is. Vanuit die basis kunnen we groeien."

"Wat we in ieder geval niet meer gaan doen is dat ik ga zingen", vult Fidan lachend aan, verwijzend naar de laatste aflevering van het eerste seizoen. "Dat was met een knipoog bedoeld en totaal niet serieus." Die knipoog laten de twee er echter wel in. Renze: "We drijven graag de spot met onszelf."

Sporten

Het programma blijft in de basis helemaal hetzelfde. "We gaan wat nieuwe rubrieken proberen", zegt Renze. "Er komen natuurlijk verkiezingen aan. Dus er komt meer politiek langs. En verder bewegen we een beetje mee met het seizoen."

Een dagelijks programma presenteren heeft een grote impact op je privéleven, weten Renze en Fidan inmiddels. Er is minder tijd voor hun kinderen maar daarentegen is het wonderwel goed voor de gezondheid, zo merkten ze.

"Ik heb de adrenaline van zo’n talkshow wel echt nodig. Ik was rond de uitzendingen ook heel fit. Dan blijf je een beetje in hetzelfde tempo doorgaan met eten en sporten", zegt Fidan, die tijdens de eerste serie behoorlijk wat afviel. Die kilo’s zijn er inmiddels weer aan, geeft ze toe. Renze: "Ik was tijdens het seizoen ook fitter dan nu. Wat dat betreft is het maar goed dat er een nieuw seizoen komt", lacht hij.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.