Terug

Volg Shownieuws

First Dates-makers grijpen in bij dronken kandidaat

Nieuws

9 nov 2021, 16:34

Een eerste date kan voor flinke spanningen zorgen, zeker als er meerdere camera's op je neus gericht zijn. De programmamakers van het blinddateprogramma First Dates doen een boekje open over deelnemers die iets te diep in het glaasje hadden gekeken...

Met barman Victor aan het roer bij de bar van First Dates worden de eerste ongemakkelijke momenten verlicht met één van zijn alcoholische versnaperingen. Volgens uitvoerend producent Jasper Geels hanteert het programma bepaalde richtlijnen als het gaat om alcoholgebruik. "Als we merken dat iemand tijdens de opnames toch wat te veel drinkt, spreken we diegene aan", legt hij uit aan Veronica Superguide.

Als een deelnemer teveel glazen achterover gooit wordt er in gegrepen door de programmamakers. "We schenken niet meer bij en controleren hoe diegene naar huis gaat”, aldus Jasper. Barman Victor

Barman Victor mag zich inmiddels één van de meest bekende barmannen op de Nederlandse televisie noemen. Hij lanceerde zelfs zijn eigen cocktailboek, en daarover sprak Shownieuws hem in de video bovenaan deze pagina.

Ook vertelt Victor in onderstaande video dat hij zelf ook weer gelukkig is in de liefde...

Victor Abeln weer gelukkig in de liefde
0:47
Victor Abeln weer gelukkig in de liefde

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.