Terug

Volg Shownieuws

Flinke stormschade bij boerin Agnes (Boer zoekt vrouw)

Nieuws

19 feb 2022, 09:43

De zware storm die vrijdag over Nederland trok heeft ook flink huisgehouden bij boerin Agnes, bekend van haar deelname aan Boer zoekt vrouw. Een deel van het dak van de schuur bij haar boerderij is compleet weggeblazen.

Aan RTV Drenthe vertelde vrijdagavond ze: "Ik weet niet wat er zoal kapot is, maar ik ben blij dat we allemaal veilig in huis zitten."

Ook bekend Nederland was compleet in de ban van de storm (zie video bovenaan de pagina). Eunice trok met windkracht 10 over Nederland en pas in de nacht van vrijdag op zaterdag om 02.19 uur werd code rood, die toen nog in een flink deel van Nederland gold, ingetrokken. Omgewaaide bomen en weggewaaide gevels en dakplaten als gevolg van de storm veroorzaakten in grote delen van Nederland overlast. In alle veiligheidsregio's kwamen vele honderden schademeldingen binnen.

Ellemieke

Ellemieke Vermolen leek vrijdag zelfs aan de dood te zijn ontsnapt. Ze kon nog net onder een vallende boom door rijden, die wel de achterkant van haar auto raakte. Ellemieke is ongedeerd, maar nog wel flink in shock. Ook is ze erg dankbaar voor alle mensen die haar na het ongeval hebben opgevangen.

Ellemieke Vermolen over de omgevallen boom op haar auto
3:15
Ellemieke Vermolen over de omgevallen boom op haar auto

(foto: Instagram Boerin Agnes)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.