Terug

Volg Shownieuws

Francis van Broekhuizen start met eigen theatertournee

Nieuws

14 nov 2021, 13:27

Francis van Broekhuizen gaat in januari het theater in met haar eigen voorstelling Bij twijfel hard zingen. De bekende sopraan deelt in de show het podium met pianist Gregor Bak. De tournee duurt van januari tot en met mei.

Van Broekhuizen is een van de bekendste operazangeressen van Nederland. In de voorstelling vertelt zij hoe zang in haar persoonlijke leven altijd een belangrijke rol heeft gespeeld. Zij deelt haar kennis over de muziekgeschiedenis en bepleit de heilzame werking van klassieke muziek.

The Sound of Music

"Bij twijfel hard zingen is een concert, theatercollege en cabaretvoorstelling in één", aldus de sopraan, die meedeed aan De Verraders en in de finale stond van De Slimste Mens. Van Broekhuizen is op dit moment nog te zien in de musical The Sound of Music die door het land reist. In bovenstaande video zie je haar in die rol. Gregor Bak is bekend van diverse tv-programma's, zoals Bakker Bak & Friends (met Cor Bakker) en Zo vader, zo zoon.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.