Terug

Volg Shownieuws

Frank Masmeijer wil 'zwarte periode' afsluiten met zomerhit

Nieuws

31 mei 2023, 20:35

Frank Masmeijer heeft zijn zinnen gezet op een zangcarrière. Met het woensdag uitgebrachte nummer Ga Je Mee Naar de Zomer wil de oud-presentator een "zwarte periode" afsluiten, vertelt hij voor de camera van RTL Boulevard.

Masmeijer (61) werd in België veroordeeld tot negen jaar cel vanwege cocaïnesmokkel. Hij kwam vorig jaar eerder vrij nadat koning Willem-Alexander hem gratie had verleend. "Het is een zwarte periode geweest in mijn leven en ik ben heel blij dat ik die nu kan afsluiten", zegt de voormalig presentator. "Ik vond het heel leuk om na die vervelende periode een nieuwe weg, of een goede weg, in te slaan en een heel mooi vrolijk zomernummer te zingen."

Masmeijer hoopt dat Ga Je Mee Naar de Zomer het begin is van meer liedjes. "Ik denk dat dit een vrolijke en goede start is."

Shownieuws heeft Frank ook gesproken en dat hele interview is vanavond rond 23:00 uur te zien in de tv-uitzending van Shownieuws. In de video bovenaan de pagina is een fragment uit het interview te zien met beelden van zijn nieuwe videoclip.

Het verhaal over zijn veroordeling sluit Masmeijer ook af met de Viaplay-documentaire Gratie: Het Ware Verhaal, die 17 juni uitkomt. "Met die docu sluit ik ook alles af wat er gebeurd is en ik wil er daarna ook niet meer over spreken." Meer over de docu bekijk je in de video hieronder.

Frank Masmeijer krijgt docu op ViaPlay
1:27
Frank Masmeijer krijgt docu op ViaPlay

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.