Terug

Volg Shownieuws

ZIEN: NPO Radio 2-crew vangt beruchte vleermuis in studio

Nieuws

7 aug 2022, 16:04

Goed nieuws! De vleermuis die afgelopen week de studio van NPO Radio 2 binnenvloog, is eindelijk gevangen. De hilarische beelden van de heldhaftige daad bekijk je hierboven!

Vorige week brak er paniek uit wegens een in de studio naar binnen vliegende vleermuis. Met name Giel schrok zich een ongeluk. "Word er weer zó kriegelig van als ik het zie.. Kom maar door met die bat jokes.. Wat moet je in godsnaam doen met een vleermuis in huis!?", liet Giel weten op Instagram.

'Heisa'

Even leek het erop dat Giel onlangs zijn vertrek had aangekondigd. Hij hield in zijn uitzending op 31 mei een monoloog dat er "een hoop aan de hand is in radioland, een aardverschuiving van allerlei poppetjes achter de schermen en dj's". Daarna zei hij: "Vandaag is de laatste uitzending van mij hier op NPO Radio 2", en "voor mij houdt het hier op." Hij grapte hiermee dat het voor de maand mei hier ophoudt, aldus BNNVARA. Hij refereerde met zijn aardverschuiving onder meer aan de ontslaggolf die zijn oude zender 3FM nu treft.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.