Terug

Volg Shownieuws

Frans Duijts herkent zichzelf in André na zien docu: 'Liters Bacardi per dag'

Nieuws

26 okt 2022, 14:50

Nadat Frans Duijts de documentaire van André Hazes bekeken heeft, doet de zanger een opvallende ontdekking: "Het was voor mij een spiegel".

De beelden van André kwamen behoorlijk binnen bij Frans. Aan Story bekent hij dat hij in zijn beginperiode van zijn zangcarrière ook veel dronk. "Dagelijks dronk ik met gemak liters Bacardi weg", aldus Frans.

Ook bekent de zanger in het interview dat hij zo arrogant werd, dat zijn omgeving het niet trok. "Ook ik gedroeg me thuis op sommige momenten als artiest. Het masker waar André het in zijn docu over heeft, bleef bij mij thuis ook op."

Maar hoe kan het dan dat het bij Frans niet uit de hand gelopen is? Volgens hem komt dit door zijn vader en echtgenote. "Zij hebben op tijd aan mijn jasje getrokken. Ik had niet zoals André alleen maar jaknikkers om me heen. Anders had ik het niet gered"

Onlangs werd de artiest nog opgenomen in het ziekenhuis. Bekijk de video bovenaan de pagina om te zien hoe hij daar destijds terecht gekomen is.

Ronald Molendijk sprak de artiest over onder andere zijn verleden. Tijdens het gesprek bekent hij dat te veel alcohol drinken niet het enige was waar hij destijds mee zat. Bekijk onderstaande video voor het gesprek tussen de twee. 

Frans Duijts: 'Word al 43 jaar gepest met mijn naam'
12:46
Frans Duijts: 'Word al 43 jaar gepest met mijn naam'

Felle discussie

Fans van Frans waren een tijdje geleden nogal verontwaardigd over hoe de dochter van Frans haar vader aansprak. Meer hierover zie je in onderstaande video. 

Frans Duijts zorgt voor een felle discussie
2:10
Frans Duijts zorgt voor een felle discussie

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.