Terug

Volg Shownieuws

Frans Duijts slaat compleet andere weg in

Nieuws

23 juni 2024, 18:39

Frans Duijts heeft zondagmiddag een platform gelanceerd waarmee hij de regio's de Betuwe, Bommelerwaard en het Land van Maas en Waal onder de aandacht wil brengen. In zijn eigen achtertuin in Tiel presenteerde hij Frans Thuis, waarop video's komen te staan waarin hij met bevriende bekende Nederlanders de regio intrekt. Bekijk de video voor meer hierover.

"Een aantal jaren geleden werd ik gevraagd als ambassadeur voor de Betuwe", zegt Frans. "Dit kwam toen niet van de grond, maar het is altijd in mijn hoofd blijven zitten. Ik heb een half jaar geleden de stoute schoenen aangetrokken en ben zelf deze stichting begonnen. Om als trotse inwoner van de Betuwe de regio's een warm hart toe te dragen en deze op een positieve manier in de schijnwerpers te zetten samen met de ondernemers uit de regio's."

In de eerste video gaat Duijts op pad met Chahid Charrak, beter bekend als influencer Dutch Performante. Met hem reed Frans met zijn caravan door de Betuwe, sprongen ze op de fiets voor een puzzeltocht, deden ze een wedstrijd banden wisselen en plukten ze kersen in de kersenboomgaard. Het is de bedoeling dat er 'eens in de zoveel weken' een nieuwe video verschijnt op het platform.

Vrachtwagenchauffeur

Het is duidelijk dat Frans Duijts een ondernemend type is. Onlangs grapte hij zelfs dat hij aan de slag zou gaan als vrachtwagenchauffeur. Dit bleek echter een 1 april-grap te zijn. Bekijk onderstaande video voor de hilarische beelden.

Frans Duijts heeft er een parttime job bij
1:38
Frans Duijts heeft er een parttime job bij

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.