Terug

Volg Shownieuws

Freek Vonk deelt bizarre video

Nieuws

14 aug 2024, 16:25

Freek Vonk doet in een filmpje op Instagram "zo high als een kanarie" verslag van een ziekenhuisbed na een operatie en vindt het leven "mooier dan het ooit is geweest" (zie video). De operatie was niet ernstig, schrijft hij, maar het "moest alleen wel gebeuren".

De bioloog geniet in het filmpje zichtbaar en hoorbaar van een raketijsje dat hij van het personeel krijgt. "Voor wie wil weten hoe anaesthetische euforie eruit ziet, check dit! Ik kijk gewoon scheel, maar oh-boy wát geniet ik van m'n ijsje. Ik heb in mijn leven nog nooit zo'n lekker ijsje gegeten!"

"Ik ben echt heel erg high, wauw", zegt Freek in het filmpje. "En ik ben nu aan het herstellen hier op de OK. Ik zat zó in een diepe droom toen ze me eruit haalden, ik wist even niet meer wie ik was. Ik heb iedereen verteld hier dat ik van ze hield, zo werd ik wakker. En ik, helemaal high. Geweldig."

"Wisten jullie trouwens dat ze leeuwen, olifanten en andere wilde dieren met hetzelfde spul verdoven dat ze o.a. bij zo'n narcose gebruiken?" zegt de presentator ook nog onder het bericht. Waarom de narcose bij hem nodig was, zegt hij echter niet. "En verder geen zorgen dit was geen ernstige operatie, moest alleen wel gebeuren."

Larven

Vorig jaar lag Freek al in het ziekenhuis toen hij 'beviel' van de larf die groeide in zijn been. Op Instagram deelde hij destijds dat Kwak, zoals hij het beestje eerder al noemde, in goede gezondheid ter wereld is gekomen (zie onderstaande video).

De twee andere larven die Freek in zijn been had, genaamd Kwik en Kwek, waren al overleden. De bioloog trok die toen met zijn blote hand uit zijn been en deelde de beelden daarvan op social media. De drie larven waren afkomstig uit Costa Rica. Het was al de tweede keer dat zich larven in het lichaam van Freek nestelden. In 2016 nam hij ze mee uit Belize. Die drie noemde hij Knabbel, Babbel en Schnabbel.

De larf van Freek Vonk is eruit gekropen
2:01
De larf van Freek Vonk is eruit gekropen

‎Volg Shownieuws ook op WhatsApp!

Altijd als eerste op de hoogte van het laatste entertainmentnieuws?

Volg dan nu het kanaal van Shownieuws op WhatsApp!

Volg Shownieuws!

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.