Terug

Volg Shownieuws

Freek Vonk gewond geraakt tijdens opnames

Nieuws

15 feb 2022, 14:59

Freek Vonk is maandag tijdens de opnames van een nieuw seizoen Freeks Wilde Wereld gewond geraakt aan zijn hand. Dit laat de bioloog weten op zijn Instagram-pagina.

"Ik had een prachtige tijgermeerval in mijn net gevangen die ik natuurlijk zo snel mogelijk wilde bevrijden. Tijdens het losmaken stak hij mij echter met een van de stekels in zijn borstvinnen in mijn hand", begint Vonk zijn verhaal op social media.

De bioloog had maandag nog meer pech doordat het al donker werd ten tijden van het ongeluk. "Helaas werd het gisteren (maandag red.) al bijna donker, waardoor ik niet meer opgehaald kon worden uit de jungle per vliegtuigje of helikopter. En nu (dinsdag red.) is het helaas nog steeds mistig in de jungle. Ik wacht dus nog steeds. Zodra de nevel is opgetrokken, word ik opgehaald uit het regenwoud in Suriname en naar een ziekenhuis in Paramaribo gevlogen".

TRIGGER WARNING - In de video boven dit artikel is te zien hoe diep de stekel in Freek's rechterhand zit gedrukt.

Shows

De tien shows van Freek Vonk in AFAS Live, die afgelopen kerstvakantie gepland stonden, zijn verschoven naar de kerstvakantie van dit jaar. Dit deelde de bioloog eind 2021 op zijn Instagram. In de video die hieronder deelde de professor het volgende mee: "Ja lieve mensen, lieve jongens en meisjes, ik heb vervelend nieuws en ik vrees dat jullie na het zien van de persconferentie misschien al weten waar deze boodschap over gaat. Het is helaas definitief. Hoezeer ik jullie ook mis. Maar de gezondheid van iedereen is het allerbelangrijkste."

Shows Freek Vonk jaar verplaatst
1:28
Shows Freek Vonk jaar verplaatst

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.