Terug

Volg Shownieuws

Frits Wester deelt groot nieuws

Nieuws

17 dec 2022, 13:46

Frits Wester zit met zijn hoofd in de wolken. Sinds twee jaar is hij weer smoorverliefd op zijn jeugdliefde Janine. Vrijdag liet de journalist weten een grote stap te hebben gemaakt in de liefde.

"Ik woon sinds gisteren weer samen." bevestigd Frits aan Shownieuws. Hij vertelt dat Janine eigenlijk zijn vriendinnetje was van de middelbare school en dat ze elkaar tien jaar geleden weer opnieuw zijn tegen gekomen. Afgelopen zomer hebben ze samen besloten dat het tijd werd voor een volgende stap.

Dubbel

Sinds deze week woont de journalist dus weer samen onder 1 dak met zijn liefde. Ze liepen alleen al wel tegen de eerste problemen aan. "Binnen een uur was de vraag al: 'Bewaren we jouw koffiezetapparaat of de mijne?". De journalist weet nog niet of er nog vervolgstap gaat komen in de relatie. "Dat zien we wel later wel, eerst deze stap maar even."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.