Terug

Volg Shownieuws

Gaan Jørney en Odim uit EOTB voor een tweede kindje?

Nieuws

26 apr 2022, 18:27

Jørney en Odim, bekend van het programma Ex On The Beach, mogen dan misschien geen setje meer zijn, wel doen ze er alles aan om zo liefdevol mogelijk met elkaar om te blijven gaan. Zó liefdevol dat ze een tweede kindje niet uitsluiten.

Dat vertellen ze in het programma Eating With My Ex: Going Dutch, een programma waarin exen hun stukgelopen relatie analyseren. De twee exen kregen onlangs een dochtertje genaamd Aliyaah en voor haar gaan ze door het vuur. "Ze is mijn diamantje", vertelt Odim in de video bovenaan deze pagina. "Voor mijn dochter zal ik altijd klaarstaan, sowieso."

Maar ook de moeder van zijn kind zal de realityster altijd blijven supporten en dat geeft Jørney hoop. "Als het echt zo is wat hij zegt (...) wie weet kunnen we dan toch een gezin zijn en kunnen we nog wel een tweede of een derde kindje nemen..."

De volldige aflvering van Eating With My Ex: Going Dutch met de EOTB-sterren is vrijdag 29 april te zien op Discovery+. Heftig

De periode dat Jørney zwanger was van Aliyaah was erg heftig. "Het was een hele heftige periode voor mij", vertelde ze vorig jaar voor de camera van Shownieuws. "Ik was zo moe en misselijk. In het begin alleen in de ochtend overgeven, maar later ook 's middags en 's nachts. Het werd steeds erger."

Het hele gesprek met Jørney hieronder te zien.

EOTB-Jørney over zwangerschap
2:06
EOTB-Jørney over zwangerschap

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.