Terug

Volg Shownieuws

Gaan Ruud de Wild en Olcay Gulsen trouwen?

Nieuws

7 apr 2023, 14:45

Ruud de Wild krijgt naar eigen zeggen iedere dag de vraag wanneer hij en Olcay Gulsen gaan trouwen. Hij heeft echter geen idee wat hij op die alsmaar terugkerende vraag moet antwoorden. Dat schrijft de 53-jarige radio-dj op Instagram.

"Iedere dag krijg ik deze en ik weet niet wat ik moet antwoorden...", aldus Ruud. Het stel is sinds 2019, zij het met een kleine tussenpauze, bij elkaar. In april 2020 gingen zij samenwonen. In een eerder interview gaf Olcay aan de kans klein te achten ooit nog in het huwelijksbootje te stappen.

Woensdag werd bekend dat PowNed met een zesdelige documentaireserie over het leven van Ruud en Olcay komt. In de serie komt onder meer het herstel van Ruud de Wild aan bod nadat bij hem in 2021 darmkanker was vastgesteld. Ook is er gefilmd tijdens de verbouwing van hun huis. Eerder maakten ze ook samen een podcast, zie de video bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.