Terug

Volg Shownieuws

Gastheer Sergio Vyent verbolgen over exit First Dates

Nieuws

28 dec 2021, 20:25

Aankomend seizoen is Sergio Vyvent niet meer te zien als gastheer van het programma First Dates en dit viel behoorlijk rauw op het dak van de gastheer...

In de nieuwe editie van de Flair vertelt Sergio dat het draaien van de show en zijn theatershow tegelijkertijd vielen. Hij kreeg te horen: "we gaan draaien in de periode dat jij niet kunt, dus we gaan je vervangen.”

Hij heeft zijn theatershow, die hij samen met Jim Bakkum doet, volgend jaar gepland en had verwacht het met de dating show te kunnen combineren. Hij heeft zijn tour keurig gemeld bij het programma en dacht dat er rekening mee zou worden gehouden, maar dit is uiteindelijk niet gebeurd. Hij is verbolgen over hoe er met hem om wordt gegaan. "Er werd niet naar oplossingen gekeken. Nu ben ik oud genoeg om te vinden dat je zo niet met mensen omgaat." Het is nu maar de vraag of hij terugkeert, maar hij wenst zijn vervanger in ieder geval heel veel succes.

Theatertour

In Sinatra – Under His Skin worden niet alleen de grootste hits opgevoerd door Jim Bakkum en de Dutch Concert Big Band maar ook de schandalen en geheimen van Ol’ Blue Eyes kunnen niet ontbreken en worden gebracht door Sergio Vyent. Aan Shownieuws vertellen de twee over het bijzondere theateravontuur. Je ziet het in de video bovenaan de pagina.

"Ik ga niet zingen", zegt Sergio al direct. "Dat is echt aan Jim. Maar ik ga de verhalen vertellen. De verhalen over Frank Sinatra van de mensen die dichtbij hem staan."

Jim vindt zijn stem prachtig passen bij de verhalen van de legendarische jazzzanger. Bij een meeting over de theateravonden vond Jim de stem al direct ideaal voor de voorstelling. "Toen hoorde ik zijn stem voor het eerst aan die tafel en dacht: hier wil je toch een avond naar luisteren? Met zijn stem en die verhalen van Sinatra. De nostalgie vliegt je gewoon om de oren. En ik denk dat een hele goede combi is."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.