Terug

Volg Shownieuws

Geen vervolging voor Britney Spears na beschuldigingen huishoudster

Nieuws

2 sep 2021, 07:54

De officier van justitie van Ventura County heeft laten weten geen verdere actie te ondernemen richting Britney Spears, nadat zij er door een huishoudster van beschuldigd werd haar te hebben aangevallen.

Er zou te weinig bewijs zijn en daarbij zou de huishoudster ook geen aantoonbare verwondingen hebben of schade aan haar telefoon, zoals de vrouw claimde. Dit meldt TMZ.

Britneys advocaat Mathew Rosengart reageerde op de uitspraak. "Zoals ik al eerder zei, was dit niets meer of minder dan een sensatieverhaal dat volledig uit de context is getrokken. We hebben hier te maken met een klassiek 'welles, nietes' verhaal, dat überhaupt nooit zoveel aandacht had gekregen als er geen bekendheid als Britney bij betrokken was. Iedereen kan een ander ergens van beschuldigen, maar dit ging veel te ver en we zijn dan ook dankbaar dat de officier van justitie de juiste beslissing heeft gemaakt. Helaas lijken de media nog steeds niets geleerd te hebben van het verleden waarin mevrouw Spears vaker om niets door het slijk werd gehaald. We hopen dat ze haar met meer respect gaan behandelen."

De huishoudster zou in een verhitte discussie met de zangeres zijn geraakt over haar honden, waarna Britney de telefoon van de vrouw zou hebben gegrepen. Hierop belde de vrouw de politie en diende later een aanklacht tegen Spears in. Ze meende dat de popster haar honden verwaarloosd, wat volgens advocaat Rosengart niet het geval is. De viervoeters zijn inmiddels weer thuis bij de zangeres.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.