Terug

Volg Shownieuws

Geraldine Kemper geïntimideerd in Amsterdam: 'Echt bang'

Nieuws

22 mrt 2023, 14:48

Geraldine Kemper (33) deelt een heftig bericht op instagram. De presentatrice is afgelopen dinsdag lastiggevallen op straat door een voor haar onbekende man.

"Gisteren fietste ik op straat. En maakte ik oogcontact met een jongeman", laat de blondine weten. "Voor hem reden om mij uit te schelden en met een bierblikje te bekogelen." Een andere man stond klaar om het voor Geraldine op te nemen.

De presentatrice zat op de terugweg van meeting. Een man kwam haar richting opgelopen op straat. "Ik voelde het al. Soms voel je het. De man kwam veel te dichtbij mij lopen... blijft hangen en zegt op een vieze toon: 'Goedenavond hé...' (En nee. Dit was niet een gezellige goede avond). Ik was echt bang. Gelukkig liep ie door."

'Gewone dinsdag'

Ze voegt eraan toe dat dit tafereel plaatsvond op een "gewone dinsdag". "En nee, niet alle dagen zijn zo. Maar het blijft toch bizar dat ik soms zo bang ben in mijn eigen stad."

Op bizarre plek seks gehad

Onlangs deed Geraldine een pikante onthulling over een plek waar ze seks zou hebben gehad, meer hierover bekijk je in de video bovenaan de pagina.

(Bron: instagram geraldine_kemper)

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.