Terug

Volg Shownieuws

Pikante onthulling Geraldine Kemper: 'Had seks in een skilift'

Nieuws

5 mrt 2023, 11:15

Geraldine Kemper heeft tijdens haar wintersportvakantie iets van haar bucketlist kunnen afstrepen. Zij en haar vriend Freek hadden seks in een skilift.

De presentatrice deed de opvallende onthulling in haar podcast De Grote Gwen en Geraldine Show, die ze maakt met Gwen van Poorten.

Bucketlistdingetje

"Ik heb nog een bucketlistdingetje gedaan: ik heb seks gehad in een gondel", flapte Kemper eruit nadat de twee hun liefde voor wintersportvakanties uit de doeken hadden gedaan. Dat gebeurde volgens haar "in zo'n eitje die dicht is". "We zaten er alleen in en ik keek Freek zo aan en ik zei: let's go."Toen Van Poorten om meer duidelijkheid vroeg zei Kemper dat het een "gemiddelde gondel" was waar je met z'n achten in kan. "En wij zaten er met z'n tweeën in", aldus de Big Brother-presentatrice.

Ordinair

Het avontuurtje duurde volgens haar een minuut of vijf of zes. "Het was echt leuk."Kemper bevestigde daarna dat het een beetje ordinair was. "Ik word op wintersport ook een klein beetje ordinair: ik ga schreeuwen, ik ga zuipen, ik ga neuken in liftjes." De presentatrice denkt dat niemand haar gezien heeft.

Eerder bood Geraldine haar excuses aan over de coverfoto van de LINDA. Bekijk de beelden bovenaan de pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.