Terug

Volg Shownieuws

Geschokte reacties op 'merkwaardig' Afrika-verhaal Frans Duijts

Nieuws

23 juli 2024, 16:44

Een merkwaardig zakenavontuur van Frans Duijts heeft nogal wat losgemaakt (zie video).

De zanger vertelde eerder in Beau Monde dat hij jaren geleden een partij van 160.000 condooms had opgekocht, maar die bleken verlopen. En daarom stuurde hij deze restpartij maar naar Afrika.

In Shownieuws komt zijn opzienbarende verhaal maandagavond ter sprake. "Hij heeft er zelf niet één gebruikt, want, zegt hij: 'Ik heb ze niet nodig, ik ben al twintig jaar met Marloes, ik ben helemaal monogaam', en dan gebruik je die dingen niet", aldus Evert Santegoeds.

Sandra Schuurhof keurt de actie van Frans nogal af. "Je gaat ze dus naar Afrika sturen? Condooms die over de datum zijn?" Ook: "En dan stuur je ze naar Afrika waar ze een groot probleem hebben met aids en alles?" Meer over deze bizarre onthulling van Frans Duijts is in bovenstaande video te zien.

Huwelijksjubileum

Begin dit jaar stond de zanger nog stijl bij zijn trouwjubileum. Hij is inmiddels dus al meer dan twintig jaar getrouwd met zijn vrouw Marloes. "Vandaag zijn wij 20 jaar getrouwd! 28 jaar geleden kwam ik je tegen", schreef hij op 2 januari bij een foto van het stel. "Na een jaar lang je proberen te versieren is het me dan toch gelukt! Nu, 27 jaar later, ben ik nog steeds blij met jou."

De volkszanger en zijn vrouw hebben samen drie dochters. Ook Marloes wijdde op Instagram een bericht aan het jubileum. "Vandaag zijn wij van onze 28 jarige reis er alweer 20 getrouwd! Wat ben ik gelukkig", schreef zij onder meer. "Frans ik hou van jou op naar de volgende 20."

Frans Duijts over zijn huwelijksjubileum
0:27
Frans Duijts over zijn huwelijksjubileum

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.