Terug

Volg Shownieuws

Geweldig nieuws voor Patricia Paay: 'Het eind is in zicht'

Nieuws

11 dec 2021, 19:29

Patricia Paay deelt zaterdagavond weer een positieve gezondheidsupdate. De diva kan met een beetje geluk voor de feestdagen naar huis!

"De revalidatie gaat heel goed en de artsen zijn heel positief. Veel lopen en bewegen is mijn motto!" deelt La Paay op haar Instagrampagina. "Ik ben positief en doe mijn uiterste best," voegt ze eraan toe.

Dan deelt Patricia het goede nieuws: "Ik heb geweldig nieuws te horen gekregen vandaag. Als het zo goed blijft gaan mag ik misschien over twee weken naar huis. Dat zou dan echt precies voor de kerst zijn."

Patricia is dan ook door het dolle heen en kan niet wachten om weer naar huis te gaan. "Na al die weken, vanaf oktober in het ziekenhuis, is nu echt het eind in zicht!"

De diva heeft helaas wel een vervelende week achter de rug. In het centrum was een coronageval waardoor iedereen op zijn kamer moest blijven. Hierdoor kon ze dus niet echt veel bewegen en oefenen met lopen. Gelukkig is dat nu voorbij en mag ze weer vrij bewegen.

Heupcomplicatie

Een enige tijd geleden werd Patricia opgenomen in het ziekenhuis in verband met een complicatie aan haar heup, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina. Hierdoor moest Paay een aantal keer geopereerd worden en werd ze twee weken geleden overgebracht naar een revalidatiecentrum.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.