Terug

Volg Shownieuws

Fien Vermeulen: 'Ik kan er gewoon geen afstand van nemen'

Nieuws

26 jan 2022, 15:13

Fien Vermeulen heeft het er maar moeilijk mee. De presentatrice kan namelijk nog altijd geen afstand doen van haar kerstboom. Dit laat zij weten op Instagram.

Waar sommigen niet kunnen wachten om de boom 'op te bergen' of naar stort te brengen, denkt de 30-jarige Vermeulen daar heel anders over. Exact een maand na de laatste kerstdag heeft zij de kerstboom nog altijd in haar woning staan. Op onderstaande foto geeft ze de exacte reden aan waarom 'ie nog niet weg is.

"Ik kan er gewoon geen afstand van nemen. Ik vind 'm zo gezellig', schrijft ze. Maar Fien heeft wel het een en ander veranderd. "Ik heb wel in overleg, de versiering moeten verwijderen. Dus je zou kunnen stellen dat het nu gewoon een boom met lampjes is, en geen kerstboom meer." Om wat interactie te hebben met haar volgers stelt ze hen de vraag: "Hieronder mag je inzetten op de datum waarop 'ie weg moet gaat. Hoe lang denken jullie dat ik dit nog volhoud?" En doet ze ook een oproep aan andere kerstliefhebbers. "Over 333 is het alweer zo ver, hè. Ik hoop zo dat er meer mensen nog steeds een (kerst)boom hebben."

Lymfeklierkanker

Presentatrice en nieuwslezeres Fien Vermeulen en prins Bernhard zetten zich in de zomer van 2021 in om geld op te halen voor onderzoek naar de bestrijding van lymfeklierkanker. De twee, die zelf te maken hebben gehad met de ziekte, werkten mee aan een campagne die Bernhards stichting Lymph&Co destijds lanceerde. In de video bovenaan de pagina zie je hier meer over.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.