Terug

Volg Shownieuws

GEZOCHT: Nieuwe kandidaten voor Big Brother

Nieuws

29 aug 2022, 11:21

Mensen kunnen zich weer opgeven voor deelname aan Big Brother. Maandag is de aanmeldingsprocedure voor het nieuwe seizoen door producent EndemolShine opengesteld.

Ook deze keer wordt weer gezocht naar kandidaten die het zien zitten om "met andere bewoners en zonder privacy" maximaal honderd dagen opgesloten te zitten in het Big Brother-huis.

Big Brother keerde in 2020, na veertien jaar van de buis te zijn geweest, weer terug op tv. Het eerste seizoen van de reboot werd gewonnen door Jill. Dit jaar won Salar, hij ging met ruim 66.000 euro terug naar huis. Wanneer het nieuwe seizoen van de realityserie op tv komt, is nog niet bekend.

Een Jaar Van Je Leven

Ook op SBS is deze week weer een nieuwe realityshow te zien. In Een jaar van je leven sluiten veertig deelnemers zichzelf gedurende een jaar af van de buitenwereld. Ze gaan het spel van hun leven spelen: 365 dagen lang draait alles om samenwerken, strijden, opdrachten uitvoeren om te overleven én het één voor één elimineren van de mededeelnemers. Shownieuws-verslaggever gaf een rondleiding op de plek waar het allemaal gaat gebeuren, zoals te zien is in de video hieronder.

Thom op bezoek bij Een Jaar Van Je Leven
3:12
Thom op bezoek bij Een Jaar Van Je Leven

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.