Terug

Volg Shownieuws

Big Brother-Vera en Dimitri verbreken relatie

Nieuws

3 apr 2022, 17:06

Vervelend nieuws voor Big Brother-fans: Vera en Dimitri, die elkaar leerden kennen tijdens het programma, hebben een punt achter hun relatie gezet...

Vera heeft de relatie een dag na de finale van Big Brother beëindigd. Dit laat Dimitri weten aan LoveReality. "Mede door gebrek aan vertrouwen en mijn jaloerse gedrag, maar ik respecteer haar keuze en we gunnen elkaar alle geluk en liefde toe. We zijn nog goeie vrienden en we gaan elkaar nog wel vaak zien en spreken. Maar de relatie is helaas gedaan. Ik hou nog van haar, maar helaas heeft zij er een eind aan gemaakt."

Mediadruk

Ook laat Dimitri weten dat de 'mediadruk' waar het stel mee te maken kreeg na hun deelname, een rol speelde in de beslissing. "We hadden het liever anders zien lopen maar het is niet anders. Ook de mediadruk en verplichtingen naar de mensen toe om te posten van ons, elke dag elke minuut, was voor ons ook zwaar dus dat heeft er ook nog mee te maken. De afstand was echter geen probleem."

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.