Terug

Volg Shownieuws

Giel Beelen gaat nieuwe hobby beoefenen in 2022

Nieuws

5 jan 2022, 18:53

Giel Beelen en zijn vriendin hebben een kersverse uitdaging voor 2022 gevonden: het stel wil namelijk piano leren spelen.

Inmiddels heeft de NPO Radio 2-jock "met veel pijn en moeite" een oude piano in huis gehaald, laat de dj weten in een bericht op Instagram.

Bij dat Instagram-bericht schrijft hij. "In het #Top2000 Café liep ik weer eens net te doen alsof ik piano kon spelen... Hoe vet zou het zijn als je dat wél echt kan? Toen ik op 2 januari met m’n vriendin een strandwandeling maakte, kwam dit naar voren als een mooie gezamenlijke uitdaging voor 2022. Zij vond een fantastische gekleurde piano gratis af te halen bij het #Jostiband Orkest."

Het ophalen van het speelinstrument ging vervolgens niet zonder slag of stoot, zegt Beelen. "Dus wij een busje gehuurd en de volgende dag er al naartoe... daar pas erachter komend dat zo’n ding 300 kg weegt! Lang verhaal kort: met veel pijn en moeite kunnen we zeggen: hij staat! En nu lekker pielen!"

Te laat

Giel Beelen en vroege ochtenden: het lijkt niet zo'n goede match te zijn. De radio-dj was begin december van het vorige jaar namelijk wéér te laat gekomen voor zijn shift bij NPO Radio 2, maar het is dit keer niet zijn eigen schuld... Of toch wel? In de video bovenaan de pagina geeft hij aan de nachten nogal te hebben 'onderschat'.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.