Terug

Volg Shownieuws

Gitarist dankbaar voor laatste shows met 'Kensington-broeders'

Nieuws

27 aug 2022, 21:21

Casper Starreveld, de gitarist van Kensington, kijkt op Twitter vooruit naar de laatste optredens die de band komende tijd gaat geven in de huidige samenstelling. Eloi Youssef neemt volgende week namelijk afscheid als zanger van de groep en begint zaterdag aan de laatste reeks concerten.

"De laatste shows met deze broederschap", schrijft Starreveld bij een aantal foto's van de band. "Vanavond trappen we dit laatste hoofdstuk van deze geweldige en levensveranderende reis af. Ik ben zo immens dankbaar voor alles en heb zo ontzettend veel zin om jullie het beste afscheid ooit te brengen", aldus de gitarist.

Kensington staat zaterdag in de Ziggo Dome in Amsterdam en treedt daar op 30 augustus en van 1 tot en met 4 september ook nog op. Daarna stopt Youssef als zanger van de band, die eerder al aangaf vanwege een "verschil in toekomstvisie" te willen vertrekken.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.