Terug

Volg Shownieuws

Kensington en Typhoon toegevoegd aan line-up Zwarte Cross

Nieuws

3 feb 2022, 17:30

Kensington en Typhoon zijn donderdag door de organisatie samen met nog 36 andere artiesten toegevoegd aan het affiche van de Zwarte Cross. Ook The Kik, Mart Hoogkamer, Paul Elstak, Mental Theo en René Karst komen naar het festival in Lichtenvoorde.

Eerder kondigde de organisatie al aan dat onder anderen Danny Vera, De Jeugd van Tegenwoordig, Thijs Boontjes Dans- en Showorkest en Tim Knol & The Blue Grass Boogiemen op de Zwarte Cross komen spelen. Op 24 februari worden wederom nieuwe namen bekendgemaakt.

De Zwarte Cross ging de afgelopen twee jaar niet door vanwege de toen geldende coronamaatregelen. Dit jaar vindt het festival plaats van 14 tot 17 juli.

The Voice of Holland

Zegt men vandaag de dag The Voice of Holland dan refereert men niet meer aan de zangcompetitie, maar aan waarschijnlijke de misstanden van begin dit jaar rondom het programma. Velen lieten zich de voorbije weken uit over deze kwestie. En eind januari heeft ook Typhoon afstand gedaan van de misstanden die achter de schermen van het talentenprogramma plaatsvonden.

In een uitgebreide reactie op Instagram schrijft de zanger onder meer dat de misstanden "symbool staan voor een cultuur die drastisch op de schop moet". Typhoon (37) was sinds dit seizoen, samen met zangeres Maan, als extra coach verbonden aan The Voice of Holland.

In de video bovenaan de pagina zijn de reacties van Bekend Nederland rondom dit schandaal nog eens terug te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.