Terug

Volg Shownieuws

Gooische moeder Leslie openhartig over grote angst

Nieuws

19 juli 2022, 18:30

Zondag is het weer zover... Dan begint het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders. Tijdens de opnames van het programma stond Leslie voor een spannende keuze.

Voor het nieuwe seizoen van Echte Gooische Moeders hebben de dames een roadtrip gemaakt door Italië. Voordat de roadtrip kon beginnen, moesten ze eerst ingevlogen worden. Voor Leslie is vliegen geen pretje. Zij koos ervoor om de trein te nemen naar Milaan.

In een interview met Veronica Superguide liet Leslie weten dat ze enorme vliegangst heeft. “Vliegen doe ik al jaren niet meer, want ik heb enorme vliegangst. Daarom ben ik voor de special met de trein naar Milaan gegaan in plaats van met het vliegtuig! Ik wil dat nog wel gaan oppakken. Met de kids vind ik het ook altijd wel spannend, of alles wel goed gaat. Dan hoop je dat er niks ergs met ze gebeurt.”

Echte Gooische Moeders: La Dolce Vita is vanaf 24 juli te zien is op Videoland. 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.