Terug

Volg Shownieuws

Gooische Moeder Pauline Wingelaar gaat uit de kleren

Nieuws

26 juni 2023, 15:04

OEPS! Hoewel Echte Gooische Moeders vol hilarische momenten zit (zie bovenstaande video), veroorzaakt Pauline Wingelaar in de nieuwste aflevering misschien wel het meest lachwekkende moment van het seizoen. De 'Gooische Moeder' gaat namelijk uit de kleren. Maar wat blijkt nou... Dit hoeft helemaal niet!

Pauline en Leslie besluiten om samen met Kimberly gezellig naar Volendam te gaan. Pauline had namelijk tijdens het opruimen oude foto's teruggevonden van haar en Leslie in Volendamse klederdracht. Omdat de twee met plezier terugkijken naar het moment waarop de foto gemaakt werd, gaan Pauline en Leslie dit keer met Kimberly erbij nogmaals naar Volendam om een nieuwe foto te maken.

Leslie en Pauline weten nog precies hoe het er de vorige keer aantoe ging. "Toen wij jaren geleden die foto lieten maken, hadden wij net in Gooische Meisjes gezeten. Dus wij dachten dat wij A-sterren waren. Wij eisten vriendelijk dat wij ook in de etalage vol artiesten kwamen te hangen", vertelt Pauline. Kimberly vindt dit maar grappig: "Hoezo denken jullie dat jullie hier nog hangen. Dat begrijp ik niet." Pauline had het stiekem wel gehoopt: “Als Coenen Sander er zelfs hangen...”, zegt ze. “Wat irritant. Ik zie allemaal A-sterren en ook C-sterren en D-sterren, maar geen G-sterren van Het Gooi”, grapt Pauline."

Playboy

Vervolgens is te zien in de aflevering dat de drie dames de grootste schik hebben. "Ik denk dat ik in m’n broek pies van het lachen. Ik heb m’n TENA Lady maar in gedaan", roept Pauline, die vervolgens haar broek uitdoet. "Waarom heeft zij geen broek aan?" vraagt Leslie vervolgens aan Kimberly. Pauline dacht dat al haar kleren uit moesten onder de kleding die ze kreeg, maar dat is helemaal niet nodig. "Ik dacht dat alles uit moest, weet ik veel. Is het niet voor de Playboy, is het wel voor de shoot in Volendam." Niet veel later wordt de iconische foto dan toch eindelijk gemaakt.

Wie binnenkort misschien wel op de cover van de Playboy staat, is Jaimie Vaes. Bekijk onderstaande video voor meer hierover.

Jaimie Vaes in de Playboy?
2:16
Jaimie Vaes in de Playboy?

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.