Terug

Volg Shownieuws

Groot feest voor actrice Carolien Spoor

Nieuws

9 feb 2022, 16:56

Het is een feestelijke dag voor Carolien Spoor. Haar grote liefde Jon Karthaus blaast namelijk 37 kaarsjes uit, zo laat de actrice voor trots haar volgers op Instagram weten.

"Deze knappe, hilarische, getalenteerde, liefste man én vader is vandaag jarig", schrijft Carolien onder een aantal foto's van zichzelf met haar hubby. "Zo blij dat ik hier 17 jaar geleden al m'n geld op heb ingezet. Holymoly, bijna een volwassen mens geleden. (...) Op nog minstens 100 verjaardagen samen."

Carolien kan rekenen op veel reacties. GTST-actrice Marly van der Velden laat een hartje achter en dat doet de jarige Jon zelf ook.

De liefde tussen het stel is inmiddels bekroond met de komst van twee zoontjes: Otis en Elias. In 2019 vertelde de actrice vol trots aan Shownieuws dat ze zwanger was van de jongste, zoals is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network. Alle rechten voorbehouden. Geen tekst- en datamining.