Terug

Volg Shownieuws

Groot feest voor de familie Bauer

Nieuws

6 mrt 2022, 14:13

Hiep hiep! Groot feest in huize Bauer. Zoonlief Frans Bauer Jr. blaast zondag 17 kaarsjes uit en daar staan zijn trotse ouders uiteraard even bij stil.

"Vandaag is onze Frans Junior jarig! Hij mag 17 kaarsjes uitblazen! Hiep hiep hiep hieper de piep hoera", schrijft zijn vader Frans op Instagram bij een mooie foto van de 'jarige Job'.

Ook zijn moeder feliciteert haar zoon op social media. Onder een gezellige selfie van ze samen schrijft Mariska: "Vandaag 17 jaar geleden werd deze knapperd geboren. Van harte lieverd."

De oudste zoon van de Bauers Christiaan laat vorige week alle kijkers van het SBS6-programma Hoge Bomen genieten met een muziekzaal optreden. En zijn geëmotioneerde ouders genieten nog het meest van allemaal, zo is te zien in de video bovenaan deze pagina.

Herseninfarct

Mariska vertelde in Hoge Bomen dat het heel goed met haar gaat. Nu, ruim een maand later na de herseninfarct, is de ergste schrik verdwenen. "Mijn armen en benen doen het gewoon weer", zei Mariska. "Ik doe het rustig aan. Ik was een bezige bij maar nu een rustige vinder." Verder vertelde ze dat ze het gevoel had dat haar hoofd soms vol met watten zit. "Alles wat ik doe is heel vermoeiend, maar ik ben er nog. Iedere stap die ik nu zet stap is een stap vooruit."

Zo gaat het nu met Mariska Bauer
5:19
Zo gaat het nu met Mariska Bauer

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.