Terug

Volg Shownieuws

Groot gemis voor Jan de Hoop

Nieuws

29 juni 2024, 17:45

Jan de Hoop heeft eerder afscheid moeten nemen (zie video). En nu vertelt de televisiepresentator over een ander groot gemis...

Jan is al een lange tijd samen met zijn grote liefde Coen Lievaart. De televisiepresentator heeft in een gesprek met weekblad Story zich uitgelaten over zijn kinderwens samen met Coen. "Het is voor mij wel een gemis dat Coen en ik nooit kinderen hebben gekregen", vertelt hij. Jan had graag vader willen worden. "Maar ja, dat moet je dan wel allebei willen. Coen wilde dat niet."

Pensioen

Jan nam twee jaar geleden emotioneel afscheid van het RTL Ontbijtnieuws, iets dat hij 33 jaar lang deed. Aanvankelijk zou de presentator al eerder met pensioen gaan, maar hij plakte er nog een paar maanden aan vast. Hij barstte in tranen uit tijdens de laatste momenten van zijn allerlaatste keer RTL Ontbijtnieuws. 

De voormalig nieuwslezer geniet dus heerlijk van zijn pensioen:

Zo geniet Jan de Hoop van zijn pensioen
1:12
Zo geniet Jan de Hoop van zijn pensioen

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.