Terug

Volg Shownieuws

Groot nieuws voor fans van de Bevers

Nieuws

2 okt 2023, 12:04

Afgelopen weekend stonden zanger John de Bever en zijn partner Kees voor het eerst met hun eigen show in Rotterdam Ahoy, vergezeld door verschillende gastartiesten. Caroline van der Plas had last minute toch haar optreden afgezegd (zie video). Maandagochtend maakte het duo het volgende nieuws bekend.....

De Bevers keren volgend jaar weer terug met een nieuw optreden in Rotterdam Ahoy. Op 14 en 15 december 2024 geven zij een speciale kerstshow. "Afgelopen weekend was echt een droom voor ons die uit is gekomen. Het was zo fantastisch om op dit podium te mogen staan met onze eigen show en met fantastische gastartiesten die ons echt hebben geholpen om er een groot feest van te maken", zeggen ze in een verklaring.

De show heet 'De Bevers Vieren Kerst in Ahoy' en de kaartverkoop voor de optredens begint aanstaande donderdag. Bezoekers kunnen een mix van "de grootste kerstklassiekers, het levenslied en duetten" verwachten. Wie er samen met John en Kees gaan optreden als gastartiest, wordt later bekendgemaakt.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.