Terug

Volg Shownieuws

Groot verlies voor Patricia Paay

Nieuws

29 nov 2023, 12:31

Patricia Paay deelt verdrietig nieuws: haar moeder is woensdagochtend overleden (zie video).

Op Instagram schrijft Patricia: "Na zeer lang van het leven genoten te hebben, is vanochtend op 97 jarige leeftijd onze fantastische moeder, oma en overgrootoma Alice Paay in haar slaap overleden. Het afscheid zal in besloten kring plaatsvinden."

Tekst gaat verder onder de Instagram-post.

Huwelijk

Patricia deelde eerder deze maand nog vrolijk nieuws: ze vierde dat ze acht jaar geleden in het huwelijksbootje stapte met Robbert Hinfelaar. Bij dit heuglijke feit stond ze stil op Instagram.

"Vandaag is mijn trouwdag! Inmiddels al weer 8 jaar getrouwd met deze knappe en lieve man", schreef ze bij een foto van haar huwelijksdag. "Het was een herfstdag zoals vandaag, beetje somber met af en toe een buitje en veel wind. Maar al met al een hele leuke dag met in de avond een heerlijk feest met vrienden en familie."

Ze is "nog steeds happy" met de jongere Robbert. "En dat gezeur om leeftijdsverschil merken wij niet zo. Je bent zo jong als je je voelt! Age is just a number!"

Patricia is al twee keer eerder getrouwd geweest. In 1978 deed zij dat voor het eerst, met Joey Fresco. In 1989 stapte de zangeres met Adam Curry in het huwelijksbootje, met wie ze ook dochter Christina kreeg.

Shownieuws-verslaggever Thom Goderie is eerder met Patricia Paay op pad geweest en sprak met haar ook over Christina, zie onderstaande video:

Op pad met Patricia Paay
3:02
Op pad met Patricia Paay

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.