Terug

Volg Shownieuws

Patricia Paay openhartig over turbulent jaar

Nieuws

5 jan 2023, 22:35

Patricia Paay heeft een lastig jaar achter de rug en daarom is Shownieuws-verslaggever Thom Goderie bij haar langs gegaan om terug te blikken op een roerige tijd... 

Het hele gesprek met haar is in de video bovenaan de pagina te zien. Ze vertelde overigens ook dat ze dit jaar misschien wel oma wordt...

Wordt Patricia Paay eindelijk oma?
0:38
Wordt Patricia Paay eindelijk oma?

Paay liet onlangs nog op Instagram weten dat ze het "heerlijk" vindt dat de kerstdagen weer achter de rug zijn. De tv-persoonlijkheid heeft namelijk "veel te veel gegeten". "Het zijn meer vreetdagen", zo schreef ze. 

"Tweede kerstdag bij mijn schoonouders in België geweest en die had werkelijk zo haar best gedaan voor het diner. Heb echt veel te veel gegeten maar alles was ook zo lekker", aldus de 73-jarige Paay. Maar dat mag ook wel een keer, vervolgde ze. "Jullie weten dat ik de rest van het jaar vaak en veel gezond eet maar met deze dagen is alles zo lekker dat ik het niet kan weerstaan." 

Inmiddels is ze alweer gezond bezig. "Met sapjes en, veel groenten en vitamine", aldus de oud-zangeres.

Alles over binnenlandse- en buitenlandse sterren, royalty en crime zie je dagelijks rond 23:00 uur in Shownieuws. Hieronder is de meest recente uitzending te zien: 

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.