Terug

Volg Shownieuws

Grote bezorgdheid over zieke Armand Rosbak in Expeditie Robinson

Nieuws

16 okt 2023, 13:15

Het nieuwe seizoen van Expeditie Robinson, waar dit jaar ook een Shownieuws-deskundige aan meedeed (zie video), is alweer een aantal weken op televisie te zien. De gezondheid van Armand Rosbak in Expeditie Robinson verslechtert doordat hij last heeft van ernstige maag- en darmproblemen. Zijn kampgenoten maken zich hierover ernstig zorgen... Na een heftige nacht vanwege hevige regenvallen kan het blauwe team lastig opstaan, vooral Armand. Hij heeft last van ernstige maag- en darmklachten. "Ik besef ineens hoe actief ik de eerste dagen was. En nu, nu is het een groot verschil", vertelt de verzwakte acteur.

De proef

Onderweg naar de proef valt het ook kampgenoot Guido Spek op dat het niet goed gaat met Armand. "Zijn lichaam is vanaf dag één al superdroog. Dat is helemaal top als je op de cover van een tijdschrift wilt staan. Maar misschien niet de allerbeste voorbereiding op 35 dagen expeditie", concludeert Guido. De tijd voor de allerlaatste immuniteitsproef in teamverband is aangebroken. Omdat het blauwe team twee man teveel heeft. mogen er twee teamleden niet mee doen aan de proef. Ondanks dat Armand zich niet goed voelt, speelt hij toch de proef mee: "Ik wil die proef winnen. Ik wil naar die samensmelting. Ik móét deze proef winnen!" Winst

Na een spannende confrontatie behaalt het blauwe team uiteindelijk de overwinning. Terug in het kamp toont Armand zijn waardering aan Iris Enthoven en Roberta Pagnier voor hun beslissing om uit het spel te stappen.

De euforie van de overwinning is van korte duur, want tijdens de proef heeft Armand zichzelf tot het uiterste gedreven waardoor zijn verzwakte lichaam is volledig is uitgeput. "Hij is heel dizzy en praat ook bijna niet meer", vertelt de ongeruste Roberta aan haar kampgenoten. Iedereen maakt zich zorgen om Armand en uiteindelijk komt er zelfs een arts naar het eiland om de acteur te onderzoeken. Ziekenhuis

Na diverse onderzoeken besluit de arts Armand naar het ziekenhuis te brengen voor observatie en om zijn lichaam de broodnodige rust te geven. "Ik ben mijn lichaam voorbij gegaan, dat ik daarvan verlies is frustrerend", verzucht Armand zich teleurgesteld. Overweldigd door emoties neemt hij hartverscheurend afscheid van zijn medekampgenoten en verlaat hij het eiland per boot.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.