Terug

Volg Shownieuws

Grote hilariteit om Arie Boomsma na 'blunder'

Nieuws

19 jan 2023, 20:03

Arie Boomsma heeft met een foto voor veel hilariteit gezorgd. Hij zegt een mail te versturen met een typemachine...

"Morgen verstuur ik m'n wekelijkse mailtje met drie tips weer (docus, podcasts, gadgets, boeken, accounts, artikelen, quotes en sites). Ook elke donderdag dat mailtje ontvangen? Schrijf je in", schrijft Arie bij de onderstaande foto.

Een twitteraar schrijft er bij: "Arie verstuurt een mail vanaf z’n typemachine."

Het zorgt voor veel reacties. "Hij kijkt hier ook alsof dit het moment is dat hij beseft dat het niet gaat werken", schrijft iemand bijvoorbeeld. Een ander: "Kan je wel om lachen, maar is super knap! Mij nog steeds niet gelukt...Ook niet met een dekentje en anders 'warmhoud-shit' om me heen."

Iemand denkt: "Hij ’channelt’ zijn bericht naar zijn e-mailaccount." Een andere twitteraar complimenteert Arie: "De allergrootsten versturen hunnie nieuwsbrief met handschoen, deken en typemachine."

Tips

Arie deelde onlangs nog een opmerkelijk advies. Het was al bekend dat de presentator een groot fan is van het dichtplakken van je mond tijdens het slapen. Hij deelde elke tape je het best kunt gebruiken en dit demonstreerde hij ook. Je ziet dit in de video hierboven.

Jezelf letterlijk de mond snoeren zou goed zijn voor je ademhaling, je ademt dan volledig door je neus. Volgens Arie zou je frisser en uitgeruster wakker worden. Hij geeft aan dat hij vele succesverhalen heeft gehoord, sinds hij dit nieuws heeft verspreid in zijn vriendenkring.

Kritiek

Toch is er veel kritiek op het gebruik van tape op je mond tijdens het slapen. Sommigen beweren dat dit gevaarlijk kan zijn, vooral als je neus bijvoorbeeld verstopt zit. Je kunt dan minder of zelfs helemaal geen lucht krijgen.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.