Terug

Volg Shownieuws

Grote kritiek op Suzan en Freek

Nieuws

27 jan 2023, 15:59

Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen zijn absoluut geen fan van Suzan en Freek. Ze halen hard uit naar het zangkoppel/liefdesduo in hun podcast Weer Een Dag...

Media Inside-presentator Gijs Groenteman heeft gekeken naar Tussen Jou En Mij, de documentaire over het stel op Netflix. "Ik heb die documentaire nog zitten kijken over Suzan en Freek. Jezus Christus, je weet gewoon niet wat je ziet. Dan denk je: prop er eens wat cocaïne in in godsnaam."

Vooral Suzan moet het ontgelden. "Echt waar, dat mens zit maar te zemelen over dat ze moe is en niet van afterparty’s houdt en dat haar stem misschien een beetje begint te kraken en dat ze misschien wel verkouden begint te worden. Ik denk echt: neem een lijn coke, want dit gaat niet goed zo. Ook tegenover Freek denk ik dan."

Marcel van Roosmalen doet er nog een schepje bovenop. "Ja, maar Freek moet natuurlijk als man helemaal gewoon het heft in handen nemen en eens tegen elkaar zeggen: doe eens even normaal, we staan godverdorie bekend als broer en zus, dat is toch niet meer van deze tijd!"

Rel op de radio

In de documentaire Tussen Jou En Mij op Netflix was te zien hoe Suzan en Freek in conflict raakten met 100% NL. DJ Thomas vroeg het volgende aan het zangduo en liefdeskoppel. "Misschien een heftige vraag om aan het begin te stellen, maar hebben jullie ook een soort wildcard of zo? Dat jullie een keer met iemand anders zouden mogen ‘dansen’ of los van elkaar."

Hoewel Suzan eerst nog grapt dat ze een open relatie hebben, zegt ze meteen erna dat ze geen wildcard hebben. Vervolgens zegt ze na het studiogesprek tegen Freek dat ze het een respectloze vraag vond en beslissen ze dat ze de vraag uit het interview geknipt willen hebben.

Suzan en Freek woedend na afloop van een 100%NL interview
3:39
Suzan en Freek woedend na afloop van een 100%NL interview

Overspoeld met reacties

Suzan & Freek lieten weten "overspoeld" te zijn met reacties op hun Netflix-documentaire. Suzan & Freek: Tussen jou en Mij, waarvoor het duo een klein jaar werd gevolgd, verscheen vrijdag bij de streamingdienst.

Dankbaar

"Wauw.. we zijn echt helemaal OVERSPOELD met lieve berichten over de documentaire", schreef het stel bij een aantal foto's uit de docu. "Dankjewel voor alle liefde, twee heeeele dankbare mensen hier."

Overal gevolgd

De documentaire geeft een kijkje achter de schermen van het drukke leven van Suzan & Freek. De twee werden onder meer thuis gefilmd, maar ook backstage tijdens hun concert in de Ziggo Dome en in een helikopter op weg naar een optreden.

Eerder spraken we het duo over hun documentaire. Bekijk gauw de beelden hieronder.

Suzan & Freek over hun docu
1:45
Suzan & Freek over hun docu

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.