Terug

Volg Shownieuws

Grote mijlpaal voor de knappe sieraden-tweeling: Anne en Esther Vedder

Grote mijlpaal voor de knappe sieraden-tweeling: Anne en Esther Vedder

Nieuws

4 jan 2023, 14:36

De knappe sieraden zusjes Anne en Esther Vedder zijn hard aan de weg aan het timmeren met hun sieraden-imperium... En nu hebben ze een mijlpaal bereikt. De twee staan namelijk als enige Nederlanders in de Forbes 40 under 40 lijst!

Eerder hadden de twee met hun sieradenmerk vedder & vedder al een samenwerking met Sylvie Meis, Rita Ora en Romee Strijd. Daarnaast zijn de twee zusjes te zien in hun eigen documentaire. Onlangs lanceerde ze ook een lang gekoesterde droom: The Selfmade Project, een platform waarin ze hun eigen succesverhalen delen.

Niet onopgemerkt

En die successen van de knappe zusjes zijn absoluut niet onopgemerkt gebleven... Want de twee staan nu namelijk in het Forbes magazine. De twee staan in de Forbes 40 under 40 van de Monaco-editie, waarbij geschreven staat: “Kansen zien en grijpen, ook als de omstandigheden verre van ideaal lijken. Dat zo’n aanpak loont, bewijzen Anne en Esther Vedder”

In een persbericht laten de zusjes weten dat het een droom is die uitkomt, en dat ze zich geen beter begin van het jaar konden wensen.....

Het laatste nieuws over binnenlandse- en buitenlandse sterren zie je in de uitzending van shownieuws. Bovenaan de pagina is de aflevering van dinsdag 4 maart te zien.

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.