Terug

Volg Shownieuws

Grote opluchting voor Yvonne Coldeweijer

Nieuws

18 okt 2024, 11:50

Yvonne Coldeweijer heeft op Instagram een update gegeven over de toestand van haar vriend Max Vieleers. "Hij mag eindelijk weer naar huis", deelt Yvonne in haar Instagram Stories. Max werd vorige maand plotseling opgenomen in het ziekenhuis nadat hij grotendeels verlamd raakte (zie video).

Yvonne deelt ook het bericht van haar vriend. "Vandaag is een bijzondere dag voor mij. Ik vertrek namelijk uit het revalidatiecentrum naar mijn gezin thuis. Een afsluiting van een verschrikkelijk hoofdstuk zoals jullie allemaal weten, maar wel het begin van een nog sterkere versie van mijzelf!", aldus Max.

Max werd begin september in het ziekenhuis opgenomen nadat hij door een ruggenmergontsteking plotseling grotendeels verlamd was geraakt. "Dit hoofdstuk heb ik helaas moeten meemaken", vervolgt hij. "Ik accepteer alles wat op mijn pad komt, want daar is namelijk niks aan te veranderen. Vanaf morgen komt het aan op discipline, en daar ontbreekt bij mij niks aan."

Veel steun

Yvonne kreeg snel na de bekendmaking van de toestand van Max veel steun. Ze zei dankbaar te zijn voor de "hartverwarmende berichtjes" die ze heeft ontvangen nadat ze in september het heftige nieuws deelde. "Heel erg bedankt voor jullie hartverwarmende berichtjes, ook namens Max", schreef de voormalige juicevlogger destijds op Instagram. Ze deelde daarbij een emoji van twee handjes die samen een hartje vormen.

De ontsteking in zijn ruggenmerg, die hem tijdelijk verlamde, is veroorzaakt door een auto-immuunziekte in de longen, vertelde Max onlangs op Instagram (zie onderstaande video). Het gaat om de ziekte neurosarcoïdose, vervolgde hij. "Ik heb er nog nooit van gehoord. Ik wil er alleen van herstellen. En zo snel mogelijk", stelde hij in het filmpje. Hij deelde ook dat de medicijnen die hij krijgt goed aanslaan.

Partner Yvonne Coldeweijer heeft auto-immuunziekte
2:26
Partner Yvonne Coldeweijer heeft auto-immuunziekte

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.