Terug

Volg Shownieuws

Yvonne Coldeweijer dankbaar voor steun na vreselijk nieuws

Nieuws

12 sep 2024, 09:20

Yvonne Coldeweijer is dankbaar voor de "hartverwarmende berichtjes" die ze heeft ontvangen nadat ze woensdag heftig nieuws deelde over haar vriend, Max Vieleers (zie video).

Yvonne maakte toen bekend dat haar partner door een ontsteking aan zijn ruggenmerg plotseling verlamd is geraakt. "Heel erg bedankt voor jullie hartverwarmende berichtjes, ook namens Max", schrijft de voormalige juicevlogger op Instagram. Ze deelt daarbij een emoji van twee handjes die samen een hartje vormen.

De influencer herplaatste woensdag een bericht van Max zelf in haar Instagram Stories. Hij schreef daarin dat hij plotseling vanaf zijn borst tot aan zijn tenen verlamd was geraakt. Naar de oorzaak van de ontsteking die tot de verlamming leidde, wordt nog onderzoek gedaan. Hij deelde ook dat hij inmiddels werkt aan zijn herstel en dat "de eerste positieve" signalen daarvan al merkbaar zijn.

Max en Yvonne zijn ouders van een zoontje, Ted. Hij werd in december 2023 geboren (zie video hieronder).

Yvonne Coldeweijer bevallen van kindje
0:30
Yvonne Coldeweijer bevallen van kindje

Deel dit artikel

Link gekopieerd
Ontvang onze nieuwsbrief
Meld je aan voor onze wekelijkse mail vol entertainmentnieuws, juicy verhalen en exclusieve beelden.

Meld je aan om wekelijks onze nieuwsbrief te ontvangen. Je kan je altijd uitschrijven. Persoonsgegevens worden verwerkt in overeenstemming met de Privacyverklaring van Talpa Network.

© 2024 Talpa Network | Alle rechten voorbehouden.